Αρχική Σελίδα

Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΉ Co. ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ DONGGUAN HAIXIANG, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη και κατασκευαστής κολλητικών ταινιών από το 2006, που συνεργάζονται με το διεθνή εξοπλισμό Haida, Dongguan Lianhe εξεταστικός τη Co. ΕΠΕ για να εξασφαλίσει καλή ποιότητα, συνδυάζει της έρευνας & της ανάπτυξης το (R&D), κάνοντας την κόλλα, ντύνοντας τον ημιτελή Jumbos ρόλο, ξανατυλίγοντας, κόβοντας και συσκευάζοντας τις τελειωμένες ταινίες.

 

Το Haixiang έχει τα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμής 3 ανώτεροι μηχανικοί με 15 έτη δοκιμάζουν στη βιομηχανία κολλητικών ταινιών 10 έτη για να εστιάσει στην καυτή πίεση λειωμένων μετάλλων - ευαίσθητη παραγωγή κολλητικών ταινιών η ποιότητα, η τιμή και η υπηρεσία μεταπωλήσεων των προϊόντων μας έχουν κερδίσει την εσωτερική και αναγνώριση διεθνών αγορών!

 

Το κύριο προϊόν Haixiang είναι ταινία αφρού της EVA, ταινία αφρού PE, ταινία αφρού VHB, ταινία αφρού σφουγγαριών. Double-sided ταινία ταπήτων, ταινία αγωγών υφασμάτων, καλύπτοντας ταινία, ταινία Washi, ταινία εγγράφου της Kraft, ταινία ακρών καλωδίων, ταινία ιστού, ταινία φίμπεργκλας, να τοποθετήσει πιάτων ταινία.

 

Τα προϊόντα Haixiang χρησιμοποιούνται ευρέως στο εξάρτημα δομικού υλικού, τη ζωγραφική, τη διακόσμηση αυτοκινήτων, την έκθεση και τις διαφημιστικές υλικές βιομηχανίες. Είναι το πρώτο εργοστάσιο για να υποβάλει: 20 μήνες εγγυώνται την αλλαγή του άρθρου ή της επιστροφής ποσού εάν ανεπαρκής.

Από το 2013 για να επεκτείνουν στο εξωτερικό να εμπορευτούν, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλή χώρα, ike UK, Au, de, ΗΠΑ, FR, αυτό, PL, RU, CG και ούτω καθεξής. Στο μέλλον, επιθυμούμε να συνεργαστούμε με όλο και περισσότερους πελάτες που από σε όλο τον κόσμο βασισμένος στην ακεραιότητα αμοιβαία

 

 

Κίνα Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

» το 2006, ΤΑΙΝΊΑ DONGGUAN HAIXIANG χτίστηκε, πώλησε κυρίως την ταινία αφρού της EVA, ταινία αφρού PE, ταινία VHB, ταινία σφουγγαριών, ταινία αγωγών, ταινία ταπήτων, διπλασιάζει τη δευτερεύουσα να τοποθετήσει πιάτων ταινία, ταινία ιστού papr, καλύπτοντας ταινία, ταινία washi

 

» το 2007, προσθέτει δύο κόβοντας και ξανατυλίγοντας τη γραμμή παραγωγής μηχανών, γίνετε ένας γνωστός υπεύθυνος για την ανάπτυξη και κατασκευαστής κολλητικών ταινιών, ο οποίος συνδυάζουν της παραγωγής της κόλλας, της επένδυσης ημιτελούς Jumbo, κοπή και της συσκευασίας των τελειωμένων ταινιών.

 

» το 2008, άρχισε να συνεργάζεται με τη διεθνή ομάδα εξοπλισμού Haida σχετικά με την τεχνική συνεργασία, σημαντική στην κολλητική ταινία καλής ποιότητας, να χτίσει το δωμάτιο δοκιμής, περιέλαβε την αρχική μηχανή δοκιμής προσκόλλησης, κρατώντας τη μηχανή δοκιμής δύναμης, μηχανή δοκιμής δύναμης έντασης, μηχανή δοκιμής &humidity θερμοκρασίας.

 

» το 2009, η βιομηχανία κολλητικών ταινιών προτείνει αρχικά: 20 μήνες εγγυώνται την αλλαγή του άρθρου ή της επιστροφής ποσού εάν ανεπαρκής.

 

» το 2010, μετά από 4 έτη εμπειρίας αγοράς στη συγκολλητική βιομηχανία προϊόντων, ταινία Dongguan Haixiang άρχισε να δημιουργεί το εμπορικό σήμα «海翔之星» κολλητική ταινία.

 

» το 2011, επιτυχώς έρευνα καμία υπόλοιπη ταινία αγωγών υφασμάτων και η ταινία ταπήτων έκθεσης, η εσωτερική έκθεση όλες δεν χρησιμοποιούν την ταινία αγωγών μας και την ταινία ταπήτων.

 

» το 2013, μετά από 6 έτη εμπειρίας αγοράς στο τμήμα εσωτερικού, εξωτερικού εμπορίου χτίστηκε, επεκτείνει την υπερπόντια αγορά, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλή χώρα, όπως το UK, Au, de, ΗΠΑ, FR, αυτό, PL, RU, CG και ούτω καθεξής.
 

» το 2014, οργάνωση μια ανεξάρτητη ομάδα Ε&Α και άρχισε στην έρευνα και αναπτύσσει τη σειρά νέων προϊόντων: ταινία φίμπεργκλας ταινιών χαλύβδινων συρμάτων, ταινία γραψίματος Kraft και οδική ταινία.

 

» 2016, προσιτότητα ετήσια πωλήσεων 5 εκατομμύρια $.

 
» το 2017, προσθέτει μια νέα «ντύνοντας - γραμμή παραγωγής ξανατυλίγω-κόβοντας συσκευασίας " Στο ίδιο χρόνο, οι ετήσια πωλήσεις σπάζουν μέσω 10 εκατομμυρίων $

» το 2019, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση στην αγορά, η επιχείρηση επέκτεινε την κλίμακα παραγωγής και τη σειρά προϊόντων της και αναβάθμισε το δωμάτιο δοκιμής.

» 2020, η περασμένη επιχείρηση πιστοποίηση λογιστικού ελέγχου BSCI και πιστοποίηση ROSH.

» το 2021, η περιοχή του εργοστασίου αυξήθηκε από 3963㎡ σε 6000㎡, στο σπάσιμο μέσω 100 υπαλλήλων φέτος.
Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd
Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd
Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd
Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd
Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd
Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd
Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd
Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : PLUSONE

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500

Ετήσιες πωλήσεις : 3 million-10 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Ταινία αφρού της EVA

Ακρυλική αυτοκόλλητη ταινία αφρού της EVA, κολλώδης ταινία αφρού για το μαξιλάρι

ενιαίος η ταινία αφρού της EVA καιρικών λουρίδων πάχους 5mm/λουρίδων σφραγίδων

Ντυμένη διπλάσιο της EVA αφρού κόλλα λειωμένων μετάλλων ταινιών καυτή για τη σφράγιση χαρτοκιβωτίων

Ταινία αφρού PE

Αυτοκίνητη ταινία αφρού PE, κόκκινη διπλή πλαισιωμένη ταινία αντι νερού για το σύστημα σηματοδότησης αυτοκινήτων

Ανθεκτική στη θερμότητα βιομηχανική δύναμη 0.510mm ταινιών αφρού PE κατάλληλο να κολλήσει πάχους

Υψηλής πυκνότητας ακρυλική αφρού υγρασία καθρεφτών ταινιών αυτοκόλλητη καθορίζοντας αυτόματη ανθεκτική

Σφραγίζοντας ταινία ραφών

20mm*200m μπλε στεγανοποιούν τη μη υφαμένη σφραγίζοντας ταινία ραφών ζεστού αέρα υφάσματος για το προστατευτικό κοστούμι

το πλάτος 20mm στεγανοποιεί σφραγίζοντας ταινία ραφών 3 στρώματος την αυτοκόλλητη μπλε για Garmentable

ραφή θερμότητας 0.17mm αδιάβροχη ειδική EVA υλική που σφραγίζει την κολλητική ταινία για το προστατευτικό κοστούμι φορμών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Διπλή συγκολλητική ταινία αφρού προμηθευτής. © 2017 - 2021 doubleadhesivefoamtape.com. All Rights Reserved.